Βασίλης Γρίβας: Τι «μπλεξίματα» είχε ο μπράβος που εκτελέστηκε εν ψυχρώ

Αποτέλεσμα εικόνας για BASILIS GRIVAS

Τι είδους μπλεξίματα είχε ο Βασίλης Γρίβας, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ μπροστά στο παιδί του στα Γλυκά Νερά;
Σοκ προκάλεσε η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα, έξω από το Δημοτικό Σχολείο, όπου πηγαίνει το παιδί του στα Γλυκά Νερά.
Τι είδους μπλεξίματα είχε όμως ο βαρόνος της νύχτας, Βασίλης Γρίβας;
Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του zougla.gr από το 2011:

Ένα διαβιβαστικό της Αστυνομίας προς την Εισαγγελία αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της ΕΛ.ΑΣ ή επικαλύπτει ενδεχόμενη μεγάλη γκάφα, αφού η υπόθεση των «217» οδηγεί σε περίεργους ατραπούς όπου ποινικό έγκλημα και ένοπλη βία ακολουθούν «βίους παράλληλους» πάντα κατά τις διαρροές ανωτέρων στελεχών της Αντιτρομοκρατικής και της Κρατικής Ασφάλειας.

Όταν πριν από ένα χρόνο περίπου, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. άρχισαν να «διοχετεύουν» την πληροφορία περί ενδείξεων για τις σχέσεις μεταξύ ποινικών και μελών των ομάδων ένοπλης βίας, προφανώς και είχαν υπ’ όψιν τους στοιχεία από παγιδεύσεις, μέσω της ΕΥΠ, τηλεφώνων ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση των «217», η οποία τώρα δημοσιοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα και όπως διαφαίνεται τουλάχιστον από την σελίδα 96 του διαβιβαστικού της Αστυνομίας προς την Εισαγγελία και στην παράγραφο 1.6, κατεγράφη από τις υποκλοπές συνομιλιών διάλογος μεταξύ κατηγορουμένων για συμμετοχή στο κύκλωμα προστασίας που εξαρθρώθηκε.

Στους διαλόγους αυτούς οι οποίοι καταγράφονται στο διαβιβαστικό έγγραφο με τον κωδικό Κ- 021 : 11,50,53,58,77,105 επισημαίνεται πώς δύο γνωστά πρόσωπα από προηγούμενες μεγάλες υποθέσεις, ο Τρομπούκης (υπόθεση απαγωγής του εφοπλιστή Παναγόπουλου) και Αναγνωστόπουλος εξηγούν πώς προμήθευαν με οπλισμό ένοπλες ομάδες.

Στο διαβιβαστικό το οποίο κυκλοφορεί και σε ορισμένα δικηγορικά γραφεία ποινικολόγων οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπεράσπιση ατόμων που βρίσκονται στον κατάλογο των «217» δεν γίνεται εκτενής αναφορά στο περιεχόμενο των συνομιλιών αυτών. Προφανώς οι απομαγνητοφωνήσεις θα γίνουν γνωστές όταν «ξεψαχνιστεί» στο σύνολο της δικογραφίας της οποίας τον κύριο όγκο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει η Εισαγγελία Πειραιά.

Παρόλα αυτά και στην επίμαχη παράγραφο της σελίδας 96 μπορεί κανείς να διαβάσει τα εξής:

«Την 15η Μαρτίου 2010 ο Νικολούλης Κωνσταντίνος λέει στον Γρίβα (σ.σ. Βασίλης Γρίβας είναι ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων για συμμετοχή στο κύκλωμα προστασίας) ότι έμαθε που μένει ο Πετρόχειλος καθώς επίσης και το «στενό» όπως χαρακτηριστικά λέει που μένει ο Χέλμης Εμμανουήλ.

Επίσης την 14η Απριλίου 2010 σε συνομιλία που είχανε πάλι για την ομάδα του Βλαστού, ο Νικολούλης Κώστας λέει στον Γρίβα ότι γνωρίζει πώς ο Τρομπούκης και ο Αναγνωστόπουλος προμηθεύανε την «ΣΕΧΤΑ» με όπλα».

Σύμφωνα με το δικαστικό ρεπορτάζ, πριν ή και μετά την ολοκλήρωση αυτών των υποκλοπών, έφθασαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τρεις ανώνυμες επιστολές. Το περιεχόμενο τους κατά πληροφορίες από κύκλους της Εισαγγελίας, αφορούσε τις διασυνδέσεις ποινικών με ένοπλες ομάδες. Οι ισχυρισμοί αυτοί αναφέρονταν κυρίως στην προμήθεια οπλισμού.

Έκτοτε και σε τακτά χρονικά διαστήματα ανώτερα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκαν σε αυτήν την σχέση εμπλέκοντας με ανακοινώσεις αλλά και επικηρύξεις γνωστούς ποινικούς οι οποίοι κατά τις πληροφορίες τους εμπλέκονται σε πράξεις ένοπλης βίας όπως η αποστολή εκρηκτικού μηχανισμού στο γραφείο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη με τα γνωστά τραγικά αποτελέσματα.

Η πρώτη αναφορά, πάντως, σε αυτές τις σχέσεις, καταγράφεται αμέσως μετά την απαγωγή και την απελευθέρωση του επιχειρηματία από την Θεσσαλονίκη, Γιώργου Μυλωνά.

Ήταν και η πρώτη φορά κατά την οποία αναφέρθηκαν ισχυρισμοί περί ενδεχόμενης εμπλοκής των αδελφών Παλαιοκώστα σε δραστηριότητες ομάδων ένοπλης βίας. Έκτοτε πληροφορίες από την η ΕΛ.ΑΣ και από κατ’ ιδίαν «διαρροές» από στελέχη της Αντιτρομοκρατικής γινόταν λόγος για συλλήψεις η παρακολουθήσεις ατόμων που ανήκουν ή ανήκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και τα οποία διατηρούσαν σχέσεις με γνωστούς ποινικούς ή συμμετείχαν σε συγκεκριμένες δραστηριότητες του κοινού ποινικού δικαίου.


 

Ποιος είναι ο Βασίλης Γρίβας, που εκτέλεσαν μπροστά στο παιδί του στα Γλυκά Νερά;

Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται ότι ανοίγει στον χώρο της νύχτας μετά την εκτέλεση του βαρόνου της νύχτας Βασίλη Γρίβα, έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά.

Ο διάσημος στον αστερισμό της νύχτας μπράβος, Βασίλης Γρίβας ήταν το δεξί χέρι αρχινονού, ο οποίος σύμφωνα με το bloko.gr βρίσκεται στις φυλακές και πολύ πρόσφατα είχε γίνει θύμα απόπειρας δολοφονίας, όταν επίσης κρατούμενος υπήκοος Αλβανίας, του κάρφωσε αιχμηρό μεταλλικό στο λαιμό και γλίτωσε από θαύμα.

Όπως πιθανολογείται, η εντολή εξόντωσης του Βασίλη Γρίβα δόθηκε είτε μέσα από τη φυλακή είτε εκτός αυτής από αρχηγικά μέλη αντίπαλης συμμορίας.

Ωστόσο, η έρευνα γύρω από τον θάνατο του Βασίλη Γρίβα συνεχίζεται.


Σοκ με πυροβολισμούς σε Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά: Τον σκότωσαν μπροστά στο παιδί του και…

Πυροβολισμοί έπεσαν έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά σήμερα το πρωί.

 

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ένας άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Κατά πληροφορίες υπάρχει και μία γυναίκα τραυματίας.

Οι δράστες, αφού έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν, το άφησαν λίγο παρακάτω από το σημείο των πυροβολισμών.

Η αστυνομία βρίσκεται σε μεγάλη κινητοποίηση για να εντοπίσει τους δράστες.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας δραστηριοποιούνταν στη νύχτα.

Μάλιστα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλείται αστυνομικές πηγές, και αναφέρει πως ο νεκρός είναι γνωστός μπράβος της νύχτας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ωστόσο οι αστυνομικοί θα επιχειρήσουν να ρίξουν φως στην υπόθεση ξεκινώντας έρευνες στη νύχτα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε μητέρα που πηγαίνει το παιδί της στο συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο οι πυροβολισμοί έπεσαν μπροστά σε δεκάδες παιδιά, αλλά και μπροστά στο παιδί του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκτέλεση έγινε από τέσσερις κουκουλοφόρους.


Θρήνος για Βασίλη Γρίβα: Τι ανατριχιαστικό ανέβασε η bodybuilder σύντροφος «Μερέντα μου, γορίλα μου…»

Τι ανέβασε για τον άδικο χαμό η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα;

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύντροφος του Βασίλη Γρίβα τον αποχαιρέτησε.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του έγραψε:

«ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ ΓΟΡΙΛΑ ΜΟΥ
Ουτε ο θανατος μπορει να μου το παρει αυτο γιατι σε βρηκα ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ
Θα ερθω να σε βρω οπου κ αν εισαι ΜΕΡΕΝΤΑ ΜΟΥ θα σε βρω συντομα».

Δείτε τη φωτογραφία:

 Το χρονικό της δολοφονίας Βασίλη Γρίβα

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί έξω από το Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά.

Ξαφνικά, την στιγμή που το παιδί κατέβαινε από το αυτοκίνητο, τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη κυριολεκτικά γάζωσαν τον άντρα, δολοφονώντας τον επί τόπου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την έρευνα στον τόπο της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας «Χιουντάι», έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο μάρκας «Μερσεντές» του Γρίβα έξω από το σχολείο.

Σταμάτησαν δίπλα του και άρχισαν να πυροβολούν με δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές, καθώς στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, αλλά μια από τις σφαίρες που χτύπησε σε ένα κάγκελο, εξωστρακίστηκε και τραυμάτισε στον ώμο μια μητέρα που είχε πάει και αυτή το παιδί της στο σχολείο.

Θύμα είναι ο Βασίλειος Γρίβας, ο οποίος δραστηριοποιείτο στη νύχτα από νεαρή ηλικία και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν ότι η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς φαίνεται πως είχε από παλιά διαφορές με άλλα άτομα στον χώρο της νύχτας.

Στο παρελθόν είχε γίνει και άλλη απόπειρα δολοφονίας του Γρίβα.

Μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, το όνομα του συμπεριλαμβανόταν στην μεγάλη δικογραφία για τους μπράβους της νύχτας, που σχηματίστηκε έναν χρόνο αργότερα και φυλακίστηκε.

Έκτοτε, μετά την αποφυλάκιση του συνελήφθη και άλλες φορές, ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στην μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, που κατηγορούνταν για εκβιάσεις, «συμβόλαια θανάτου» και άλλα αδικήματα.


 

Σε κατάσταση σοκ γιος Βασίλη Γρίβα: «Δάσκαλε σκοτώνουν τον μπαμπά μου…» Πόσες σφαίρες τον γάζωσαν:

Ποια η κατάσταση του γιου του Βασίλη Γρίβα που τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια του;

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες και όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τα μοιραία δευτερόλεπτα που άλλαξαν για πάντα τη ζωή του γιου του Βασίλη Γρίβα.

Ο μικρός μαθητής και γιος του Γρίβα της τετάρτης Δημοτικού ήταν αυτόπτης μάρτυρας της εκτέλεσης του ίδιου του πατέρα του. Το πρωινό της Τετάρτης, στις 8:15 η ζωή του πήρε μια απρόσμενη τροπή και πλέον καλείται να διαχειριστεί όλες τις τραγικές εικόνες που είδε να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του.

«Δάσκαλε βοήθα με, σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε τρέχοντας το παιδί του Βασίλη Γρίβα, που μόλις είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μπει στην τάξη του.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου ένας δάσκαλος στον οποίο έτρεξε απελπισμένο για βοήθεια το παιδί πέφτοντας στην αγκαλιά του. Έντρομος και ο δάσκαλος προσπαθούσε να αντιληφθεί όλα όσα έβλεπε μπροστά του.

«Το παιδί έκλαιγε. Είδε έναν κουκουλοφόρο. Πρέπει να ήταν έξω από το αυτοκίνητο ο εκτελεστής», λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 8 το πρωί έξω από το Δημοτικό Σχολείο στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά.

Ξαφνικά, την στιγμή που το παιδί κατέβαινε από το αυτοκίνητο, τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη κυριολεκτικά γάζωσαν τον άντρα, δολοφονώντας τον επί τόπου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την έρευνα στον τόπο της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, δύο άγνωστοι οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας «Χιουντάι», έκλεισαν τον δρόμο στο αυτοκίνητο μάρκας «Μερσεντές» του Γρίβα έξω από το σχολείο.

Σταμάτησαν δίπλα του και άρχισαν να πυροβολούν με δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι δράστες πυροβόλησαν τουλάχιστον οκτώ φορές, καθώς στο σημείο βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, αλλά μια από τις σφαίρες που χτύπησε σε ένα κάγκελο, εξωστρακίστηκε και τραυμάτισε στον ώμο μια μητέρα που είχε πάει και αυτή το παιδί της στο σχολείο.

Θύμα είναι ο Βασίλειος Γρίβας, ο οποίος δραστηριοποιείτο στη νύχτα από νεαρή ηλικία και είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, πιστεύουν ότι η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών, καθώς φαίνεται πως είχε από παλιά διαφορές με άλλα άτομα στον χώρο της νύχτας.

Στο παρελθόν είχε γίνει και άλλη απόπειρα δολοφονίας του Γρίβα. Μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, το όνομα του συμπεριλαμβανόταν στην μεγάλη δικογραφία για τους μπράβους της νύχτας, που σχηματίστηκε έναν χρόνο αργότερα και φυλακίστηκε.

Έκτοτε, μετά την αποφυλάκιση του συνελήφθη και άλλες φορές, ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στην μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, που κατηγορούνταν για εκβιάσεις, «συμβόλαια θανάτου» και άλλα αδικήματα.


source

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s