τι θα γίνει με τα πιτ-μπουλ που επιτίθενται στους πολίτες;;;

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:  To καφέ πιτ μπουλ πού’χει προκαλέσει ανησυχία! Φοβούνται ακόμη και νέα επίθεση οι γείτονες!

To καφε πιτ μπουλ εχει προκαλέσει ανησυχία - Φοβούνται ακόμη και νέα επίθεση οι γείτονες!

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:   Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στη γειτονιά στις Μεσσαμπελιές, το καφέ πιτ μπουλ, το οποίο είναι σε…κοινή θέα, αν και λίγα 24ωρα πριν προκάλεσε σοβαρά τραύματα σε δύο άτομα!

 Οι γείτονες, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε με την επίθεση του πιτ μπουλ, το θάνατο ενός μικρού σκυλιού και τον τραυματισμό δύο ατόμων, εξακολουθούν να είναι ανήσυχοι και φοβισμένοι, αφού βλέπουν πως το μεγαλόσωμο σκυλί, δεν είναι μέσα σε κάποιο χώρο ασφαλή για τους… ίδιους. 

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή των Μεσσαμπελιών την περασμένη Πέμπτη. Μια νεαρή κοπέλα είχε βγάλει το σκυλάκι της βόλτα, όταν είδε το καφέ σκυλί να του επιτίθεται. Στην προσπάθεια της ίδιας, αλλά και δύο ακόμη ατόμων να γλυτώσουν το σκυλάκι, δέχτηκαν τις δαγκωματιές του πιτ μπουλ. Ειδικά ο ένας εξ αυτών, φέρει  τραύματα στα πόδια, θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και ένα σοβαρό τραύμα στο χέρι του, με αποτέλεσμα να μπει άμεσα στο χειρουργείο για να υποβληθεί  σε επέμβαση.


Αν θέλετε τη γνώμη μας κι επειδή το  «Κράτος»  είναι ως συνήθως απών, οι λύσεις είναι δυο:  Η πρώτη που φαίνεται κάπως αναποτελεσματική είναι η «φόλα»  και  η δεύτερη είναι η  «σφαίρα» !!!   Κάποια τρίτη δεν διαφαίνεται στο κράτος «Μπανανία»…

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s