Όταν ο άνδρας τελειώνει στο πρόσωπο ή στο στόμα της γυναίκας

Αποτέλεσμα εικόνας για στοματικό σεξ

Παλαιότερα το στοματικό σεξ ήταν μια περιορισμένη πρακτική που χρησιμοποιούσαν τα ζευγάρια. Αλλά στο 2014 έχει γίνει πια μια από τις πιο συνηθισμένες πρακτικές του σεξ η πλειοψηφία των ενεργά σεξουαλικών ζευγαριών το προτιμούν. Σύμφωνα με βρετανικές έρευνες οι πιο συνηθισμένες ηλικίες όπου συναντάμε το στοματικό σεξ είναι οι ηλικίες 25- 34 αλλά θεωρείται πολύ συχνή πρακτική και σε ηλικίες κάτω των 20 ετών. Πολύ συχνό είναι επίσης και στις ηλικίες 45-54 μιας και το 52% των συντρόφων το προτιμούν . O σεξολόγος Dr David Delvin απαντά σε μερικά πολύ βασικά ερωτήματα για το στοματικό σεξ. Γιατί το προτιμούν οι άνδρες- Γιατί οι γυναίκες; Γιατί οι άνδρες θέλουν να τελειώνουν στο πρόσωπο και στο στόμα της γυναίκας; Τι νιώθουν; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;
Το βασικό πλεονέκτημα του στοματικού σεξ θεωρείται ότι είναι η εμπλοκή σε ένα διαφορετικό σεξουαλικό παιχνίδι που μπορεί να ανάψει τη σπίθα στη σχέση. Αυτό άλλωστε είναι και το βασικό επιχείρημα των φανατικών θαυμαστών του… Για τις γυναίκες ειδικά το στοματικό σεξ είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τον οργασμό ειδικά για εκείνες που δυσκολεύονται να φτάσουν στην κορύφωση. Οι περισσότεροι άνδρες όπως γνωρίζουμε λατρεύουν επίσης να τους κάνουν στοματικό έρωτα αλλά ειδικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία εκείνοι που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης θεωρούν το στοματικό σεξ ως μια πρακτική που πραγματικά μπορεί να τους χαλαρώσει και να διευκολύνει τη σεξουαλική πράξη.

Το στοματικό σεξ στη γυναίκα

 Μια από τις τακτικές είναι να φιλήσεις και να γλύψεις τη γυναίκα στο αιδοίο. Σας οδηγία προς τους πιο άπειρους οι ειδικοί συνιστούν να ξεκινούν πρώτα από το αιδοίο και έπειτα να καταλήγουν στην περιοχή της κλειτορίδας. Οι νεότεροι εραστές θα πρέπει να μεριμνούν ώστε να είναι πάντα υγρή η περιοχή για να το απολαμβάνει η γυναίκα περισσότερο. Στην κλειτορίδα οι άνδρες θα πρέπει να αποφεύγουν να ασκούν μεγάλη πίεση με τη γλώσσα τους γιατί είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Το να καταφέρουν να τη διεγείρουν σωστά στο σημείο αυτό είναι το κλειδί για να έρθει η γυναίκα σε οργασμό.

Το στοματικό σεξ στον άνδρα

Οι πιο έμπειρες δηλώνουν ότι είναι καλό η γυναίκα να δίνει προσοχή και στην γύρω περιοχή των γεννητικών οργάνων αλλά και στη διέγερση των όρχεων του άνδρα. Η βάλανος επίσης μοιάζει να είναι το σημείο κλειδί μιας και εκεί υπάρχουν πολλές νευρικές απολήξεις. Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι προσεκτικές για να μην προκαλέσουν κάποια πληγή στον σύντροφό τους μιας και τα γεννητικά του όργανα είναι εξίσου ευαίσθητα στον πόνο- προσοχή λοιπόν στους τραυματισμούς που μπορεί αν προκαλέσουν τα δόντια. Αλλά και ο άνδρας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός κατά την διείσδυση του πέους στην στοματική κοιλότητα της γυναίκας. Πολλές γυναίκες σοκάρονται από αυτή τη σεξουαλική συμπεριφορά και δεν θα πρέπει οι άνδρες να κινούνται με άγαρμπο τρόπο.

Γιατί σε πολλούς άνδρες αρέσει η ιδέα ότι θα τελειώσει στο στόμα σου και στο πρόσωπό σου;
Όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιες γυναίκες είναι πολύ πιθανόν ο άνδρας να νιώθει αυτή την ακατανίκητη επιθυμία λόγω της… φύσης του. Η όποια σεξουαλική πράξη λένε αρκετοί ψυχολόγοι ακόμα και όταν δεν μιλάμε για διείσδυση του πέους στον κόλπο της γυναίκας δεν μπορεί να αποκοπεί από την ίδια τη φύση της αναπαραγωγής ο άνδρας θέλει να γονιμοποιήσει τη γυναίκα. Ούτε καν στο στοματικό σεξ που είναι το κατεξοχήν ερωτικό παιχνίδι. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άνδρες δεν επιζητούν απλά τη διέγερση αλλά θέλουν και να τελειώσουν το στόμα της συντρόφου τους. Πολλοί δε νιώθουν ότι η γυναίκα τους απορρίπτει όταν εκείνη δε δέχεται το σπέρμα τους και την κατάποσή του ακόμα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι η γυναίκα είναι υποχρεωμένη να προβεί σε σεξουαλικές πρακτικές που δεν επιθυμεί η ίδια και δεν της ταιριάζουν για να αποδείξει το θαυμασμό του συντρόφου της.
Από την άλλη μεριά μπορεί να υποθέσει κανείς ότι υπάρχει όντως μια εμμονή με την εκσπερμάτωση στο στόμα και το πρόσωπο σε αυτό έχουν συμβάλλει οι πρακτικές που τα πορνογραφικά θεάματα χρησιμοποιούν. Ας μην τα αποδίδουμε όλα στην ανθρώπινη φύση λοιπόν. Στην πορνογραφία το πιο συνηθισμένο σενάριο είναι ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν τη γεύση και τη μυρωδιά του σπέρματος. Στην πραγματική ζωή όμως μια γυναίκα μπορεί να θεωρεί το σπέρμα ακόμα και αηδιαστικό. Και ο άνδρας οφείλει να σεβαστεί τη σεξουαλική συμπεριφορά και επιθυμία της. Ο ερωτισμός της γυναίκας άλλωστε δεν αποδεικνύεται από το στοματικό σεξ.

Οι κίνδυνοι

Ο κίνδυνος μόλυνσης από Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) είναι σαφώς μικρότερος από την κολπική η πρωκτική επαφή, ωστόσο είναι υπαρκτός.

Πιο συγκεκριμένα:

HIV
Ο κίνδυνος μετάδοσης του HIV αυξάνεται αν το πρόσωπο που εκτελεί την πράξη έχει κοψίματα ή πληγές στο στόμα του/ της, αν ο άνδρας εκσπερματώσει στο στόμα του/ της συντρόφου κι αν το πρόσωπο που του γίνεται ο στοματικός έρωτας έχει κάποιο άλλο ΣΜΝ. Ο κίνδυνος είναι κυρίως για το πρόσωπο που εκτελεί τη πράξη.

Έρπητας
Παρόλο που ο έρπητας των γεννητικών οργάνων και ο έρπητας του στόματος προκαλούνται συνήθως από διαφορετικά στελέχη του ιού, HSV-2 και του HSV-1, αντίστοιχα, είναι πιθανόν να μεταδοθεί ο ιός από τη μια περιοχή στην άλλη. Ως εκ τούτου είναι δυνατή η μετάδοση του έρπητα κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί κι από τους δυο συντρόφους, ενώ είναι μεταδοτικός ακόμη και όταν τα συμπτώματα δεν είναι εμφανή.

HPV
Είναι δυνατόν να εξαπλωθεί ο ιός του HPV μέσω του στοματικού έρωτα και σύμφωνα με μελέτες είναι ένας σημαντικός παράγοντας κινδύνου για τον καρκίνο του στόματος και του φάρυγγα.

Γονόρροια
Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αυξητική τάση των λοιμώξεων του φάρυγγα που οφείλεται στη γονόρροια. Μπορεί να μεταδοθεί και από τους δύο συντρόφους κατά την διάρκεια της πεολειξίας, ενώ οι λοιμώξεις του φάρυγγα από γονόρροια είναι δύσκολο να θεραπευτούν. Υπάρχει περιορισμένη έρευνα που να υποδηλώνει ότι είναι δυνατόν για κάποιον να μολυνθεί κατά την διάρκεια αιδοιολειξίας, ενώ η μετάδοση του ιού στην γυναίκα που της γίνεται στοματικός έρωτας είναι σχεδόν απίθανη.

Χλαμύδια
Τα χλαμύδια είναι δυνατόν να μεταδοθούν κατά τη διάρκεια της πεολειξίας, ενώ βρίσκονται σε κίνδυνο μόλυνσης και οι δυο σύντροφοι. Κατά την αιδοιολειξία ο κίνδυνος μόλυνσης είναι παρόμοιος με αυτόν της γονόρροιας.

Σύφιλη
Η σύφιλη είναι εξαιρετικά εύκολο να μεταδοθεί μέσω του στοματικού σεξ. Σε ορισμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, το στοματικό σεξ έχει αποδειχθεί ότι είναι υπεύθυνο για το 15% των περιπτώσεων σύφιλης. Αν και η σύφιλη μπορεί να μεταδοθεί μόνο με την παρουσία των συμπτωμάτων, οι ανώδυνες πληγές που μπορεί να υπάρχουν είναι εύκολο να μην γίνουν αντιληπτές.

Ηπατίτιδα
Η έρευνα είναι ελλιπής ως προς το εάν η ηπατίτιδα Β μπορεί να μεταδοθεί μέσω του στοματικού σεξ. Η στοματική-πρωκτική επαφή όμως είναι σίγουρα ένας παράγοντας κινδύνου για λοίμωξη από ηπατίτιδα Α και μπορεί επίσης να είναι ένας παράγοντας κινδύνου για την ηπατίτιδα Β. Τόσο η ηπατίτιδα Α και Β μπορούν να προληφθούν με εμβόλια.

Advertisements

5 comments on “Όταν ο άνδρας τελειώνει στο πρόσωπο ή στο στόμα της γυναίκας

 1. Μου άρεσε να κάνω πρωκτικό με τον άντρα μου μέχρι που έκανα με τον κολλητό του και το μετάνιωσα
  =====================================================

  Είμαι η Ανθή και είμαι 34 ετών παντρεμένη εδώ και 4 χρόνια. Με τον άντρα μου έχουμε μία αρκετά καλή ερωτική επαφή και μου άρεσε πολύ να κάνω πρωκτικό μαζί του. Η αλήθεια είναι ότι ο σύζυγός μου έχει ικανοποιητικά προσόντα περίπου στους 18 πόντους και παρόλο που στην αρχή δυσκολευόμουν να αντεπεξέλθω στο πρωκτικό μετά από κάποιες φορές άρχισαν να το απολαμβάνω.

  Το πρόβλημα όμως άρχισε μία μέρα που θα ερχόταν ο κολλητός του σπίτι μας. Ο άντρας μου εκείνη την ημέρα άργησε να έρθει σπίτι και το αποτέλεσμα ήταν να έρθει ο φίλος του πιο νωρίς από αυτόν. Μέχρι να έρθει έβαλα μία μπύρα στον Στάθη και τα λέγαμε κάποια στιγμή ξανά παίρνω τον άντρα μου και μου λέει ότι θα αργήσει αρκετά. Έτσι πίναμε τις μπυρες οι δύο μας και λέγαμε τα νέα μας. Κάποια στιγμή πήγα στην κουζίνα να φέρω δύο μπύρες ακόμα και τότε είδα με την άκρη του ματιού μου τον Στάθη να με κοιτάει στην πίσω όψη μου έντονα. Στην αρχή ένιωσα λίγο άβολα αλλά μετά μου άρεσε να ξέρω ότι αρέσω. Το σώμα μου γενικά είναι πολύ προσεγμένο είμαι περίπου 163 50 κιλά με ωραίες καμπύλες.

  Μετά από τρεις μπύρες άρχισα να είμαι αρκετά εύθυμη μιας και δεν πίνω πολύ να είμαι συνηθισμένη. Εκεί λοιπόν που γελούσαμε ακούμπησα κατά λάθος το εργαλείο του Στάθη και διαπίστωσα ότι ήταν έτοιμο για πολύ σκληρή γεώτρηση και μάλιστα ήταν και πραγματικά τεράστιο μπορεί να ξεπερνούσε και τους 24 πόντους άσε που το πάχος του έμοιαζε με μελιτζάνα.

  Στην αρχή κόμπλαρα και δεν ήξερα πως να το διαχειριστώ αυτό. Τότε ο Στάθης με ρώτησε πρώτη φορά πιάνεις “καυλωμένο π@υτσ….”.. Και του απάντησα “χι φυσικά αλλά είσαι φίλος του άντρα μου”. Τότε αυτός μου λέει μεταξύ σοβαρό και αστείου “Μην ανησυχείς δεν θα πώ κάτι στον Κ..” Και του απάντησα λίγο ναζιάρικα ότι και αυτός είναι “ένοχος και πως δεν έχω να φοβάμαι τίποτα” Τότε αυτός άρχισε να το χοντραίνει και στο τέλος μου πρότεινε να κάνουμε την αμαρτία άμα είμαι έτοιμος.

  Φυσικά ο Στάθης ώς φίλος μ ετον Κ… και γενικά μπαινόβγαινε στο σπίτι μας συχνά και ήξερε περίπου τις σεξουαλικές επιδώσεις και προτιμήσεις. Τότε μου λέει πως θέλει να με πάρει από τον κώλο και πως έχει ακούσει ότι είμαι φοβερή σε αυτό από τον Κ…

  Εγώ έχοντας αρκετή αυτοπεποίθηση και φορώντας τα σέξι εσώρουχά μου δέχθηκα και μάλιστα ήθελα να του δείξω ότι οι φήμες είναι και αλήθεια.

  Τότε Στάθης ζήτησε λίγο baby oil για να μη δυσκολευτώ να τον δεχτώ μέσα μου και με πονέσει. Ενώ εγώ του είπα ότι μπορώ να το αντέξω.

  Φυσικά αυτός δεν έχασε χρόνο και άρχισε να μου τον ακουμπάει σιγά σιγά πίσω βάζοντας ελαφρά ένα μέρος από το πέος του μέσα μου. Στη συνέχεια άρχισε να δίνει ρυθμό και να μπαίνει όλο και περισσότερος μέχρι που νόμιζα πως είχε μπεί όλος. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξεκίνησε το πραγματικό μαρτύριο για μένα αν και είμαι αρκετά έμπειρη στο πρωκτικό.

  Άρχισε να μπαίνει με ορμή όλος μέσα μου και να με τραντάζει ολόκληρη νομίζοντας ότι πραγματικά θα ξεχειλώσω, και όσο του έδειχνα ότι πονάω και ζορίζομαι τον παίρνω τόσο πιο δυνατά με κάρφωνε με το τεράστιο πέος του.

  Ένιωθα πραγματικά ότι μου έκανε γεώτρηση και ότι θα μείνω στον τόπο κάποια στιγμή. Ενώ αυτός συνέχισε για περίπου μισή ώρα. Μετά το τέταρτο εγώ είχα μουδιάσει εντελώς και ήμουν σε μία δύσκολη θέση να μπορώ να διαπραγματευτώ την παύση αλλά και να νιώθω τι πραγματικά συμβαίνει.

  Όταν τελείωσε πλέον μέσα μου μου είπε ότι επιβεβαιώνει τις φήμες αλλά με βρήκε λίγο στενή γελώντας…Το πρόβλημα μου ήταν ότι για τέσσερις μέρες τουλάχιστον δεν μπορούσα να περπατήσω καλά και έπρεπε να πηγαίνω αρκετά γρήγορα στην τουαλέτα ….. Το τσούξιμο από το σκίσιμο το είχα περίπου 10 μέρες. Από τότε το κάνω μόνο με τον άντρα μου αλλά πάντα σκέφτομαι πώς ήταν εκείνη η φάση με τον Στάθη.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. 45χρονη παντρεμένη εξομολογείται: «Το έκανα με δύο φίλους του άντρα μου- Όταν γδύθηκα μπροστά τους…»
  ===========================================================

  Είμαι η Νίκη, παντρεμένη με τον Κώστα, 45 χρονών και κρατιέμαι αρκετά καλά, με λίγα κιλά παραπάνω, αλλά ακόμα ελκυστική όπως διαπιστώνω από τους άντρες που με κοιτάνε.

  Το δυνατό μου σημείο, είναι το μεγάλο και φυσικό στήθος μου, με μεγάλες ρώγες που ξεσηκώνει τα βλέμματα όταν μένω γυμνόστηθη στην παραλία. Με τον Κώστα, έχουμε έντονη σεξουαλική ζωή που την κάνουμε πιπεράτη, φτιάχνοντας ιστορίες την ώρα που γα……. Η αγαπημένη μας φαντασίωση, είναι να με γ…. πα…… δυο άντρες και ο Κώστας να βλέπει.

  Το καλοκαίρι φιλοξενούσαμε δυο φίλους του Κώστα και το βράδυ βγήκαμε και ήπιαμε, περνώντας καλά και διασκεδάζοντας. Γυρνώντας σπίτι, πέσαμε στο κρεβάτι και κ….. αρχίσαμε το αγαπημένο μας παιχνίδι. Η παραλλαγή που διάλεξα να διηγούμαι στον Κώστα ενώ με γ…., ήταν να με γ….. οι δυο φίλοι του και για να γίνω πιο ρεαλιστική μαζί με τον π…. του Κώστα, χρησιμοποιούσα ένα δονητή, δείχνοντας του πως έπαιρνα τους δυο π…. των φίλων του. Έ…. σαν τρελός κι εγώ το ίδιο. Το πρωί ο Κώστας έφυγε στη δουλεία κι εγώ ολόγυμνη στο κρεβάτι αναπολούσα κ…. τη χθεσινή νύχτα. Με κ….. τρελά το σενάριο που φτιάξαμε να με γ….. οι δυο φίλοι του.

  Πήρα δυο δονητές και άρχισα να παριστάνω ότι με γ….. οι δυο φίλοι του άντρα μου. Έ…. δυνατά, αλλά συνέχισα αχόρταγα να παίζω, ενώ φανταζόμουν την π….. Τότε είδα ότι από τη μισάνοιχτη πόρτα, με παρακολουθούσαν κρυφά οι φίλοι του άντρα μου, παίζοντας τις ψωλές τους, που ήταν τεράστιες.

  – Σας αρέσει αυτό που βλέπετε αγόρια;…

  τους ρώτησα βραχνά, για να μου απαντήσουν αμέσως καταφατικά.

  – Τότε γιατί δεν έρχεστε μέσα να βλέπετε καλύτερα;…

  τους κάλεσα, φέρνοντας τους αμέσως να παίζουν τις ψ….. τους δίπλα μου, ενώ εγώ γ…… με τους δυο δονητές.

  – Όπως βλέπετε, με καυλώνει τρελά να έχω δυο π….. να με γ….!

  – Τότε γιατί δεν παίρνεις δυο αληθινούς;…

  με προκάλεσε ο ένας.

  – Θέλετε και οι δυο να με γ…. π……..;

  ρώτησα παιχνιδιάρικα για να ακούσω ότι το θέλουν σαν τρελοί.

  – Έλατε τότε μωρά μου, γ…… με και οι δυο!

  Σε λίγο με ξ…… με κάθε τρόπο, κάνοντας με να χύνω απίστευτα δυνατά και πολλές φορές, με ανταμοιβή να χ….. και οι δυο στο στόμα μου, πλημμυρίζοντας με τα χ….. τους το πρόσωπο και τα β….. μου. Μαζεύοντας τα χ….. τους με τις π……. τους και πίνοντας τα αχόρταγα, τους κάλεσα να το ξανακάνουμε όποτε θέλουν.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Πρωκτικός αυνανισμός γυναικών: Πώς γίνεται; (εικόνες)
  =================================================

  Ο πρωκτός αποτελεί ερωτογενή περιοχή, ο ερεθισμός της οποίας μπορεί να προκαλέσει αίσθημα ηδονής. Είναι γεγονός ότι αυτή η μέθοδος αυτοερεθισμού χρησιμοποιείται από πολλούς άνδρες και γυναίκες. Συνήθως χρησιμοποιούνται επιμήκη αντικείμενα που τοποθετούνται μέσα στον πρωκτό. Έχουν αναφερθεί πολλοί τραυματισμοί της περιοχής πολλές φορές επικίνδυνοι με αυτή τη μέθοδο του αυνανισμού.

  Η πρωκτική επαφή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε μελλοντική εγκυμοσύνη;
  Όχι για το λόγο ότι ο γυναικείος κόλπος δεν επικοινωνεί με το έντερο, η δε χαλάρωση του πρωκτικού δακτυλίου δεν επηρεάζει την ανατομική των γεννητικών οργάνων και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην εγκυμοσύνη και τον τοκετό.

  Η πρωκτική επαφή έχει κινδύνους για το ζευγάρι;
  ——————————————————————–
  Στο έντερο υπάρχουν μικρόβια που ο άνδρας μπορεί να τα μεταφέρει στον κόλπο της γυναίκας αν μετά την πρωκτική ακολουθήσει κολπική επαφή. Τα ίδια μικρόβια μπορεί να προκαλέσουν ανάλογη φλεγμονή και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα. Υπάρχουν επίσης κίνδυνοι κακώσεων και τραυματισμού του πρωκτού από τη βίαια είσοδο του πέους που μπορεί να συνοδεύονται από αιμορραγία και έντονο πόνο. Οι κίνδυνοι αυτοί είναι μεγαλύτεροι στις πρώτες πρωκτικές επαφές και ιδιαίτερα όταν δε χρησιμοποιείται κάποια λιπαντική ουσία.

  Η χρήση προφυλακτικού εμποδίζει αποτελεσματικά τη μεταφορά μικροβίων τόσο στον κόλπο της γυναίκας όσο και στο γεννητικό σύστημα του άνδρα. Επειδή όμως στην πρωκτική περιοχή λείπουν οι εκκρίσεις της γυναίκας, χρειάζεται προφυλακτικό που να είναι περισσότερο ανθεκτικό και να επικαλύπτεται με λιπαντική ουσία. Εννοείται ότι αν ο άνδρας θέλει να μπει στη συνέχεια στον κόλπο θα πρέπει απαραίτητα να αλλάξει προφυλακτικό.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Όpγια στον αέρα: Μετά το στοματικό…. πάλεψε με τα οπίσθια έξω και τελικά τα πέταξε όλα!
  —————————————————————————————-

  Όχι μόνο δεν έχουν ιδιαίτερο άγχος για την αποψινή live αποχώρηση από το σπίτι του Celebrity Big Brother, αλλά οι Marnie Simpson και Stephen Bear διασκεδάζουν προσφέροντας ιδιαίτερα αποκαλυπτικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό.

  Άλλο βέβαια που δεν ήθελε το πρώην κορίτσι του Geordie Shore, καθώς μετά τα μαθήματα στοματικού… δεν δίστασε να μοστράρει στην κάμερα τα οπίσθιά της την ώρα που πάλευε με το γuμvόστηθo Bear στον κήπο του σπιτιού.

  Ο στόχος; Να χτυπήσει ο ένας το χέρι του άλλου ενώ βρίσκονται στα τέσσερα!
  Και μπορεί να έχασε, ωστόσο η Μάρνι, όπως θα διαπιστώσετε από τις ακατάλληλες φωτογραφίες στο γκάλερι, κέρδισε λίγο αργότερα τις εντυπώσεις και τα ανδρικά βλέμματα, μένοντας ολόγuμvη (ξανά) μπροστά στις κάμερες!

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s