Της νήσου Ρω τα κοινοβουλευτικά «πιονάκια» και του Χρήστου Ρήγα τα «βελάκια».

“Η εικόνα της συνύπαρξης στο Καστελόριζο και στη Ρω σε πολλούς μας δεν άρεσε. Από την άλλη όμως πρέπει να αποφασίσουμε τι προτιμούμε: μια προσπάθεια ένταξης της Χρυσής Αυγής στο κλίμα της δημοκρατίας ή τη διαρκή ρήξη. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να προηγηθεί η ουσία μιας σύγκλισης. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να δεχθεί έμπρακτα την υπαγωγή της στους θεσμούς της Δημοκρατίας. Και αυτή την στάση, αν και όταν εκδηλωθεί, πρέπει να τη στηρίξουν τα δημοκρατικά κόμματα”

Ο Νίκος Παρασκευόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ 12/2016  :

 

“Ξέρω ότι θα προκαλέσω και τους φίλους και τους εχθρούς αλλά το Μνημόνιο διαστρεβλώνει δυστυχώς την κρίση αλλά και τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούνται οι πολιτικοί. Διότι πρέπει να τοποθετηθούνε απέναντι στις πραγματικές τους ευθύνες κι όχι να πλέκουν είτε έναν μύθο για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Διότι σε τελευταία ανάλυση θα σας πω κάτι.  Κύριε Μηλιέ, θέλετε το ΚΚΕ, μάλιστα, ωραία, πάρτε το. Αλλά γιατί όχι μετά όμως μία σοβαρότερη Χρυσή Αυγή να μην τη δεχτούμε να υποστηρίξει – όπως συμβαίνει σε πάρα πολλές ευρωπαϊκές χώρες, όπως συνέβη χθες στη Νορβηγία –  να υποστηρίξει μια συντηρητική συμμαχία. Άρα έχουμε μπροστά να ξάσουμε πολύ μαλλί

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου του ΣΚΑΙ 09/2013 :

«Το αμφισβητώ ότι πρέπει να τοποθετούμε δεξιά τη Χρυσή Αυγή. Είναι ένα εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα και είναι ένα ζήτημα αν ο εθνικοσοσιαλισμός ανήκει στη δεξιά. Βασικό συστατικό της δεξιάς είναι η υπεράσπιση της ελευθερίας. Όποιος δεν υπερασπίζεται την ελευθερία, δεν μπορεί εννοιολογικά να εντάσσεται στη δεξιά. Δεν είμαι και βέβαιος ότι θα περιέγραφαν τους εαυτούς τους ως δεξιούς»


Ο Μάκης Βορίδης της ΝΔ 09/2013 :

του Wolverine

Τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κατοχικού συστήματος συνεχίζονται ακόμη και στο όνομα της «εθνικής ενότητας». Προσφάτως μερίδα του πολιτικού κόσμου ξεχνάει άμεσα τις φαινομενικές διαφορές που υποτίθεται ότι έχουν μεταξύ τους, και εμφανίζεται από κοινού στην νήσο Ρω. Δίπλα στον τραγελαφικό Πάνο Καμμένο που έχει ανάγκη το βεστιάριο του υπουργείου αμύνης, οι γνωστοί τρόφιμοι του κοινοβουλευτισμού που αρέσκονται στα επικοινωνιακά παιχνίδια και στους χαριεντισμούς με τους πάντες αρκεί όλοι μαζί να δηλώνουν πίστη στην αστική δημοκρατία. Από το «εναντίον όλων» της Χρυσής Αυγής στο «μαζί με όλους» αφού πάνε τα χρόνια τα παλιά που ο «μπακάλης» του «εθνικισμού» έταζε να ακονίσει μαχαίρια στα πεζοδρόμια(στίχοι από εμβατήριο των «Ταγμάτων Εφόδου») και σήμερα για το μόνο που είναι ικανός δεν είναι άλλο από την κατανάλωση εις υγεία των κορόιδων φυσικά.

Την ίδια στιγμή που η Κάρπαθος μετατρέπεται σε Νατοϊκή βάση και ο ουρανός της χώρας μας γεμίζει με Ισραηλινά αεροσκάφη – με ευθύνη της στρατιωτικής ηγεσίας – η οποία έχει καταντήσει εδώ και χρόνια υπηρέτρια των Καταριανών και των H.A.E. καμηλιέρηδων – πετρελαιάδων και σφαγέων του Συριακού λαού, οι «ταρτούφοι» της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς «αγωνίζονται» να «σώσουν» την Πατρίδα. Βέβαια στην προσπάθεια να την «σώσουν» το πιο πιθανό είναι να την αποτελειώσουν με μια ακόμη εθνική τραγωδία πιθανότατα στην Θράκη στο άμεσο μέλλον, για αυτό άλλωστε θέλουν μελλοντικά μια συστημική ακροδεξιά με υψηλά ποσοστά σε περίπτωση ανάγκης ενός εξουσιαστικού «μπαλαντέρ».

Η «Χρυσή Αυγή» μετά την υπόθεση Φύσσα κατάντησε ένα πολιτικό πτώμα πάνω στο οποίο έγιναν και τα «σαράντα» και τα «τρίχρονα». Το σύστημα επιλέγει σήμερα να την βγάλει από τον πολιτικό της τάφο (στον οποίο την έριξε η ηγεσία της και ο συνοδηγός του Ρουπακιά) και να της δώσει και πάλι «επικοινωνιακό αίμα» (βλέπε Underworld) μέσα από τις φλέβες του Καρατζαφέρη και του φανατικού αντιφασιστή πρώην στρατιωτικού και φίλου του ΝΑΤΟ κ. Μυλωνάκη για τον οποίο διαβάστε εδώ από την σελίδα μάλιστα μιας αστείας εφημερίδας που μέχρι πριν λίγο καιρό όμως στήριζε τον Μιχαλολιάκο! Ποιος όμως φιλοξενεί τις δηλώσεις του Μιχαλολιάκου; Το κόμμα του πρώην νεοδημοκράτη Καρατζαφέρη ενός «γητευτή» της σάπιας ακροδεξιάς, ήταν αυτό που αποτέλεσε τον κορμό της 1ης μνημονιακής πολιτικής σε καιρούς κατάρρευσης του αστικού πολιτικού κόσμου. Ο άνθρωπος που έστελνε αντιπροσώπους στην Ιουδαϊκή «Χάνουκα» και κρίσιμος στυλοβάτης των κομματικών εκστρατειών για τα αντιλαϊκά μέτρα, αυτός που άνοιγε στην κυριολεξία τα πολυτελή σπίτια του για να φιλοξενήσει δωρεάν τους γύπες των Βρυξελλών! Γνωστός λοιπόν ο οικοδεσπότης του Μιχαλολιάκου και γεμάτος ανθελληνικό ποινικό μητρώο αυτός και το κόμμα του.

Όμως ο «μπακάλης» του «εθνικισμού» μπροστά στην αυτοπροβολή δεν λογαριάζει τίποτα, και ζαλισμένος από τα ευρώ ανέχεται τα «δεξιά» δημοσιογραφικά χέρια του Καρατζαφέρη να τον «ανακρίνουν» σε πρόσφατη συνέντευξη. Βλέποντας κάποιος το βίντεο αναγνωρίζει ότι αρχίζουν τα χείλια του να κουράζονται από τις επαναλαμβανόμενες δημόσιες δηλώσεις μετανοίας. Κορυφαία στιγμή η ομολογία (15.18) για συνεργασία με την ακροαριστερή αντιφασίστρια φεμινίστρια Ζωή Κωνσταντοπούλου και η πλήρης στροφή σε όλα τα θέματα μέσα από τους γνωστούς «χαμηλούς τόνους» που τόσο απολαμβάνει ο γενικός γραμματέας, αυτός ο «μπολσεβίκος» στην ψυχή που γελάει αυτάρεσκα με την αφέλεια της λαϊκής κομματικής βάσης.

Από την άλλη μεριά ο «δελφίνος» Κασιδιάρης προσπαθεί να χτίσει – μέσα από το κανάλι του μνημονιακού Καρατζαφέρη φυσικά – ένα «αγωνιστικό» προφίλ πριν την τελική έκδοση της δικαστικής απόφασης η οποία θα εκπλήξει πολλούς … και θα «παγώσει» όλους αυτούς που ονειρεύονται να κατακτήσουν τον «θρόνο» του «Μανιάτη» κομματικού «χαλίφη». Το ξέπλυμα και η νέα ενεργοποίηση της αστικής αντιφασιστικής «Χρυσής Αυγής» στο παρελθόν από τον Τράγκα και σήμερα από τον Καρατζαφέρη (τον οποίο καθύβριζαν επί σειρά ετών για τις σχέσεις του με τον Διεθνή Σιωνισμό, ενώ και οι ίδιοι τιμούν τον Σιωνιστή Trump) δεν είναι ένα καθόλου τυχαίο γεγονός αφού η γενοκτονική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει ανάγκη μια δήθεν «φασιστική απειλή» ώστε να συνεχιστεί το θέατρο σκιών εις βάρος ενός ολόκληρου λαού.

Ακόμη και αν κοκορεύεται η «Χρυσή Αυγή» για τα διψήφια ποσοστά στις δημοσκοπήσεις ο ιθύνοντες του εν λόγω κομματικού μορφώματος ξεχνούν ότι η κοινωνική δυναμική τους είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, ενώ ο «αρχηγός» τυγχάνει της μεγαλύτερης αποδοκιμασίας στις δημοσκοπήσεις για τους πολιτικούς αρχηγούς. Γεγονός που αποδεικνύει στην πράξη ότι και χίλιες κωλοτούμπες να συνεχίσουν να κάνουν στο τσίρκο του θηριοδαμαστή του καναλιού ΑΡΤ στην συνείδηση του λαού μας θα παραμείνουν ως μια ακόμη καθεστωτική επιλογή και μια παρέα που μοίραζε δηλώσεις μετανοίας και ούρλιαζε για πίστη στην δημοκρατία μπροστά στους ανακριτές του φιλοσιωνιστή Σαμαρά …

υ.γ.            Όλοι όσοι πέρασαν από τα υψηλά κλιμάκια του Μιχαλολιάκου παραμένουν πολιτικά αφελείς και ανίκανοι να αντιμετωπίσουν τις ραδιουργίες της ακροδεξιάς, αφού και οι ίδιοι σκέφτονται και φέρονται ως ακροδεξιοί σε όλα τα ζητήματα. Έτσι λοιπόν το εξώφυλλο της «Εφημερίδας των Συντακτών» με τις αποκαλύψεις και τα «βέλη» του Χρήστου Ρήγα μας οδηγεί στο παρακάτω συμπέρασμα:

Οι Έλληνες Εθνικιστές/Εθνικοσοσιαλιστές/Πατριώτες δεν έχουν ανάγκη την αντιφασιστική φυλλάδα «Εφημερίδα των Συντακτών» για να «αποκαθηλώσουν» τον «μπολσεβίκο» Μιχαλολιάκο και το σινάφι του. Τους «χρυσαυγίτες» τους έχει ήδη κρίνει η ιστορία και το αίμα των μελών τους από την δεκαετία του ’80 και μέχρι σήμερα. Οι μόνοι που οφείλουν και μπορούν να κρίνουν αυστηρά την «Χρυσή Αυγή» και την ηγεσία της είναι όσοι Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες πέρασαν από κει και αποχώρησαν, αφού δεν ανέχτηκαν την ανήθικη «ηθική» και την ιδεολογική προδοσία της «πινακοθήκης των ηλιθίων». Όχι όμως οι ακροδεξιοί που ανέχονται την φιλική και δημοκρατική παρέα του δημοσιοκάφρου, καθώς και το ειρωνικό γελάκι του αναγνώστη αριστεριστή …
source

Advertisements

14 comments on “Της νήσου Ρω τα κοινοβουλευτικά «πιονάκια» και του Χρήστου Ρήγα τα «βελάκια».

 1. ΑΡΧΙΔΙ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΡΑΦΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΒΟΥΛΩΣΤΟ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ ΗΛΙΘΙΕ..
  ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΗ ΜΥΛΑΩΝΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΤΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ , ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ.
  ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΨΕΙ ΜΑΛΑΚΑ.
  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΣΟΡΑΤΖΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ.
  ΚΑΙ ΨΕΥΤΑΡΑ Ο ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ.

  Μου αρέσει!

 2. Άσε μας ρε Μυλωνάκη που ήσουν από μικρό παιδί στον εθνικιστικό χώρο…κανείς δεν σε ήξερε πριν το 2012 που ήσουν στο «extra» δημοσιογράφος. Ούτε καν σαν αξιωματικό δεν σε ήξερε κανείς!
  Πάντα ήσουν ένας αστός δεξιούλης χειροκροτητής της Ν.Δ., γι’αυτό και πολιτεύεσαι με ένα αστικό φιλελεύθερο κόμμα που ο πρόεδρος του ποτέ δεν δήλωσε εθνικιστής…ήταν κατά δήλωση σου «πολιτικό παιδί του Μητσοτάκη», ξεκίνησε ως δημοσιογράφος σε κομματικά έντυπα της Ν.Δ., πολιτεύτηκε με τη Ν.Δ. και έγινε βουλευτής της για μια δεκαετία και πριν λίγο καιρό, το καλοκαίρι παρακαλούσε τον Σαμαρά να γίνει «καθαρίστρια στις σκάλες του Μαξίμου»!
  Πήγες σε ένα κόμμα που ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, που ψήφισε τον γραικύλο Παπούλια για «πρόεδρο της δημοκρατίας», που δεν ψήφισε να γίνει οικονομικός έλεγχος στα ταμεία της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ για σκάνδαλα, που συμμετείχε στη συγκυβέρνηση του μασόνου τραπεζίτη Παπαδήμου μαζί με τους κατηγορούμενους για εσχάτη προδοσία…Jeffry Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά!
  Το πόσο άσχετος είσαι Μυλωνάκη με τον εθνικισμό, είναι ότι κάνεις διαχωρισμό εθνικισμού και εθνικοσοσιαλισμού…λες και ο εθνικοσοσιαλισμός είναι διεθνισμός, λες και ο εθνικοσοσιαλισμός δε πιστεύει στο αίμα και στη καταγωγή του έθνους, λες και ο εθνικοσοσιαλισμός πιστεύει σε κράτη δίχως σύνορα και έθνη!
  Επίσης το 1937 δεν δημιουργήθηκε κανένας εθνικοσοσιαλισμός! Στην Ελλάδα είχαμε το καθεστώς της «4ης Αυγούστου» με τον Μεταξά, με τον Βασίλη Τσιρίμπα, με την Σίτσα Καραϊσκάκη που ήταν υπεύθυνη για την ιδεολογική επιμόρφωση της Ε.Ο.Ν., με τον υπουργό Κοτζιά, με τον Θεόδωρο Τουρκοβασίλη, με τον διευθυντή του ΙΚΑ Δημήτρη Βεζανή, με…με…με! Όλοι αυτοί συμπαθούσαν ή ενστερνίζονταν τον εθνικοσοσιαλισμό!
  Και αν θες να κατηγορήσεις κάποιον για «εθνικοσοσιαλισμό» κατηγόρησε τον πολιτευτή στο επικρατείας του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες εκλογές, τον Κωνσταντίνο Πλεύρη…που αυτός δίδαξε στον Μιχαλολιάκο τον χαιρετισμό, τον εθνικοσοσιαλισμό και όλα αυτά που κατηγορείς…Και τέλος ο Ηλιακόπουλος πήρε 39.310 σταυρούς…ούτε 44.000…ούτε 47.500(όσο πάτε το ανεβάζετε), και τους πήρε από ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς θα ψήφιζαν «Χρυσή Αυγή»!

  Μου αρέσει!

 3. μυλωνάκη πες αλεύρι… της μάνας σου το μουνί το ξέρεις??? δες βρε παλιομαλάκα πως χαιρετούσε η νεολαία του Μεταξά που τσάκισε τους ναζι… Γαμώ και εσένα και τον αλήτη τον πρόεδρο σου με τα 20 εκατομμύρια και τα 6.5 από μίζες που σε λίγο θα τον επισκέπτεσαι στην ψυρρού!!!
  http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/22534/metaxas-hd__article.jpg

  Μου αρέσει!

 4. Ρε σούριελο Μυλωνάκη όταν ο Καρατζαφέρης καλωσόριζε το 2000 τους <> για να εισπράξει τα ψηφαλάκια και τη στήριξη του λαϊκού συνδέσμου ήταν καλά; Ο Αρβανίτης χαιρετούσε όπως και ο Μεταξάς και είναι μεταξικός μέχρι το κόκαλο .Ο Αρβανίτης είναι το διαμάντι του εθνικισμού μαζί με τον Πλεύρη, αυτόν κατηγορείς ως δικηγορίσκο ρε ρουφιάνε του κωλοτούμπα με τις υπεράκτιες εταιρίες .Γελοίε δημοσιογραφίσκε της πλάκας 1,4% θα πάρετε στις εκλογές 

  Μου αρέσει!

 5. Εθνικιστης και πολλα χρονια κιολας λεει ………..Ιδεολογικα πουθενας και ολα τα κανω για τα λεφτα επρεπε να λεει ……
  Μιλαει για τον εθνικοσοσιαλισμο κιολας ενας γελοιος ανθρωπακος …..

  Μου αρέσει!

 6. Μυλωνάκη εμείς ντρεπόμαστε που υπηρέτησες την πατρίδα μας. αγράμματε… και επειδή το παίζετε και έξυπνοι μήπως ήταν φασίστας και ο Μεταξάς? ΄μήπως ήταν φασίστες και οι αρχαίοι Έλληνες με τον μαίανδρο ο οποιος βρίσκεται παντού στον Ελλαδικό χώρο. άρε πρόβατα

  Μου αρέσει!

 7. Χείμαρρος θα γίνει θα τους πνίξει τους προδότες! Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή.
  Πουσταρά Μυλωνάκη με ολο το επιτελειο σου και τον καρατζαφέρη μαζί

  Μου αρέσει!

 8. αντε γαμησου ρε μαλακα….τετοιες κοτες ειδα πολλες…..αλλα εγω ημουν στα ιμια μουνοπανο…… μυλωνάκι κι ο πουσταρας ο φαλακρας ο καρβουνόπουλος του ΑΝΤ1 μαζί, που αμα τον δω πουθενά θα του σπάσω τη φαλάκρα….

  Μου αρέσει!

 9. Ελλας Ελληνων Χριστιανων, αρχιμαλάκα Μυλωνακη.Και ασε τις ανοησιες περι ναζισμου φασισμου και πρασινα αλογα.Οτι σε συμφερει δειχνεις.Κριμα που υποτιθετε στηριζεις και τον λαο.Για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν μιλαει κανεις.Γιατι αραγε?Ο λαος σας εχει σιχαθει.Ψευτοδημοκρατες

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s