Γιατί δεν υπηρέτησε ποτέ την Στρατιωτική του θητεία o κ. Φουρθιώτης…!Τον καλύπτει ο Καμμένος;;;;

ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Δεν έγινε ποτέ άνδρας ο Αγ@πημενιος; Τον καλύπτει ο Καμμένος;;;; Θα του έπεφτε βαρύ το g3a3;

 

Aλήθεια μπορεί να μας πει ο αξιότιμος υπουργός του στρατεύματος κ. Καμμένος τι απέγινε με αυτή την υπόθεση
Μπορεί σήμερα να κάνει τις τσαχπινιές του μπροστά στην κάμερα …..
Τα ποδαράκια του και ο πισινός του λυγίζουν ανετά υπό τους ρυθμούς των τραγουδιών όταν κάνει είσοδο την εκπομπή του στο «Ε»
Άρβυλα όμως και ντουφέκι δεν έπιασαν ποτέ τα χεράκια του.
Σήμερα θα σας πάμε 6 χρόνια πίσω…
6 Αυγούστου 2010 και στο zougla.gr διαβάζουμε:
Με επιστολή του προς τον εισαγγελέα, ο Μένιος Φουρθιώτης εκφράζει φόβους για τη ζωή του, ισχυρίζεται ότι έχει στοχοποιηθεί από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ζητά να ερευνηθεί η… επιμονή των αρμοδίων για κατάταξή του, παρά τις γνωματεύσεις που αποφαίνονται ότι πάσχει από ασθένεια, η οποία δεν του επιτρέπει την εκπλήρωση των στρατιωτικών του καθηκόντων. Σύμφωνα με τη γραπτή καταγγελία του μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, τα πάντα ξεκίνησαν στις αρχές του περασμένου Μάη, όταν εξετάστηκε από τους ιατρούς του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου. Από εκείνη την εξέταση προέκυψε η πάθηση της ψυχογενούς- νευρικής ανορεξίας και παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Απαλλαγών Αθηνών, προκειμένου να εξεταστεί περεταίρω.

zagoritis

Πράγματι, πέντε μέρες αργότερα, η επιτροπή έκρινε, πάντα σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, ότι θα πρέπει να απέχει από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με αναβολή εγκεκριμένη μέχρι τις 10 Μαΐου 2012. Όλα καλά μέχρι εδώ για τον μάνατζερ.
Όχι για πολύ όμως…
«Με εκδικούνται, γιατί το VETO αποκάλυψε την είσοδο της Τζούλιας στο Πολεμικό Μουσείο».
Στις 27 Ιουνίου του 2010, η εφημερίδα VETO δημοσιοποιεί ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό, σύμφωνα με το οποίο η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει νυχτερινή επίσκεψη στο Πολεμικό Μουσείο, προσκεκλημένη του ναύτη Ζαγορίτη, γιου του πρώην γενικού γραμματέα, Λευτέρη Ζαγορίτη, που τότε υπηρετούσε στη συγκεκριμένη μονάδα.

ΜΕΝΙΟΣ

Αυτή η νυχτερινή «εισβολή» της «ξανθιάς νάρκης», είχε σαν αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο πρόεδρος του Πολεμικού Μουσείου και να τιμωρηθεί ο ναύτης Ζαγορίτης.
Τρεις μέρες μετά, και ενώ τα ΜΜΕ ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με το συγκεκριμένο θέμα, ο Μαίανδρος (κατά κόσμον Μένιος) Φουρθιώτης, έλαβε επιστολή από το Στρατολογικό Γραφείο στο οποίο υπάγεται, προκειμένου να επανεξεταστεί η σωματική του ικανότητα, αυτεπάγγελτα.
Τυχαίο;Δε νομίζω απαντά ο ίδιος
«Όπως φαίνεται, κάποιοι ενοχλήθηκαν από την ακούσια εμπλοκή μου σε μια προσωπική υπόθεση γνωστού τηλεοπτικού προσώπου. Αναφέρομαι στην κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου, της οποίας τυγχάνω μάνατζερ…», αναφέρει ο ίδιος στην επιστολή του προς τον εισαγγελέα, αφήνοντας να εννοηθεί πως ο αρχηγός του ΓΕΣ, ενοχλημένος από ό,τι προηγήθηκε, αποφάσισε να τον «ντύσει» με το ζόρι στα χακί και να τον παραδώσει σε… «σίγουρα χέρια».
Aλήθεια μπορεί να μας πει ο αξιότιμος υπουργός του στρατεύματος κ. Καμμένος τι απέγινε με αυτή την υπόθεση.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: 

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s