Σεμινάρια Πιστοποίησης Γραμματειακής Υποστήριξης και Πληροφορικής Χωρίς Χρέωση!

ΕΡΓΑΣΙΑ-ERGASIA-AGELIESERGASIAS-0077770

Η Πιστοποίηση Γραμματειακής Υποστήριξης είναι περιζήτητη στην Αγορά Εργασίας !»

Εσύ είσαι Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης?

Η ειδικότητα που παρουσιάζει την μεγάλη ζήτηση και σας εξασφαλίζει Προοπτικές Απασχόλησης στον Επαγγελματικό τομέα σε Back και Front Office.

Το σύνολο των δεξιοτήτων που καλύπτει παρέχει στον  κάτοχο ένα μοναδικό και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

 

Το Σεμινάριο Γραμματειακής Υποστήριξης απευθύνεται σε Αποφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ, Αποφοίτους Λυκείου που  με προϋπηρεσία η χωρίς προϋπηρεσία σε θέση Γραμματείας   θέλουν να εφοδιάσουν το Βιογραφικό τους, να αποκτήσουν Επαγγελματική κατάρτιση, να αυξήσουν τις γνώσεις τους, να αλλάξουν επάγγελμα, να προωθήσουν την καριέρα τους και να σταδιοδρομήσουν στον κλάδο της Διοικητικής και Γραμματειακής Υποστήριξης.

Η συγκεκριμένη Πιστοποίηση στοχεύει  ώστε ο απόφοιτος  να αποκτήσει  και να πιστοποιήσει τις ικανότητες – δεξιότητες για τη διεκπεραίωση μιας σειράς εργασιών που έχουν να κάνουν με την Γραπτή και προφορική επικοινωνία, με τη Σύνταξη και Δακτυλογράφηση εγγράφων, με την Πρωτοκόλληση, Διεκπεραίωση και Αρχειοθέτηση με ταχύτητα και ποιότητα.

Στόχος του Σεμιναρίου

Στόχος του σεμιναρίου οι υποψήφιοι να εφοδιαστούν με απαραίτητες επιχειρησιακές δεξιότητες και τεχνικές πιστοποιημένες  σε θέματα που αφορούν την λειτουργία της Γραμματειακής υποστήριξης,  έτσι ώστε να αυξήσουν αποτελεσματικά τις προοπτικές ανεύρεσης εργασίας σε θέση Γραμματειακής και Διοικητικής Υποστήριξης μιας επιχείρησης φορέα η οργανισμού.

Περιγραφή

Η Πιστοποίηση της Γραμματειακής Υποστήριξης περιλαμβάνει  Εκπαίδευση και Προετοιμασία  με στόχο την συμμετοχή του υποψηφίου σε εξετάσεις   για Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης , με βάση την εκπαιδευτική ύλη που έχει ορίσει ο φορέας πιστοποίησης.

Η Γραμματειακή Υποστήριξη περιλαμβάνει…

Επικοινωνία, ,Μηχανές και Χώρος Γραφείου, Αρχείο, Ορισμός και Σκοπός Αρχείου, Αρχειοθέτηση, Ταξινόμηση, Μέθοδοι Ταξινόμησης, Αλληλογραφία, Ορισμός και Σημασία Αλληλογραφίας, Διακρίσεις Αλληλογραφίας, Απόρρητο Αλληλογραφίας, Οργάνωση Αλληλογραφίας,  Εμπορική Αλληλογραφία, Εμπορικό Δελτάριο, Υπόμνηση, Αίτηση, Βιβλίο Διεκπεραίωσης, Εισερχόμενη Εξερχόμενη Αλληλογραφία, Είδη επιστολών, ,Βασικές Αρχές Δακτυλογραφίας, Κανόνες Δακτυλογράφησης, Τεχνικά Χαρακτηριστικά Δακτυλογραφήσεων, Παραγραφοποίηση,

Επαγγελματική Δεοντολογία, Σχεδιασμός και Οργάνωση Γραμματείας, Επικοινωνία.

Η συμμετοχή του υποψηφίου  στις εξετάσεις Πιστοποίησης με επιτυχία,  εξασφαλίζει στον υποψήφιο

 • Πιστοποιητικό «Certificatε Title» – Τίτλος Πιστοποιητικού
 • Πιστοποιημένο Στέλεχος Γραμματειακής Υποστήριξης

Η εκπαίδευση και η προετοιμασία  των υποψηφίων γίνεται Χωρίς Χρέωση.

Ο Υποψήφιοι συμμετέχουν  στο κόστος της εξεταστικής διαδικασίας για την συμμετοχή τους στις Εξετάσεις της Πιστοποίησης.

Διάρκεια Σεμιναρίου  1 μήνας

Τηλεφωνήστε μας για περισσότερες πληροφορίες στο 2310-239293

Δείτε τις ημερομηνίες και κλείστε θέση εδώ

3 comments on “Σεμινάρια Πιστοποίησης Γραμματειακής Υποστήριξης και Πληροφορικής Χωρίς Χρέωση!

 1. Θέσεις εργασίας σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων
  —————————————————————————–

  Γνωστή εταιρεία ιδιωτικού τομέα προκήρυξε θέσεις εργασίας, με πλήρη απασχόληση και κανονικές αποδοχές, με τις αιτήσεις να έχουν ξεκινήσει.

  Πρόκειται για την εταιρεία Folli Follie, που ζητά «Υπεύθυνους των Καταστημάτων της στην Αθήνα»

  ΚΥΡΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ
  ———————————————
  Παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης στον πελάτη
  Παρακολούθηση και ανάλυση των πωλήσεων με σκοπό την επίτευξη των στόχων εντός συγκεκριμένων χρονικών ορίων
  Παρακολούθηση και διαχείριση των αποθεμάτων του καταστήματος
  Παρακολούθηση και επίτευξη των εμπορικών στόχων
  Συντονισμός, εκπαίδευση και διαχείριση του προσωπικού
  Τήρηση και ανάπτυξη πελατολογίου και διαχείριση παραπόνων
  Τήρηση των προτύπων Visual Merchandising
  Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του καταστήματος
  Ταμειακή διαχείριση
  Πρεσβευτής του Ομίλου FF Group

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
  —————————————

  Επιθυμητό πτυχίου ΑΕΙ ή ΤΕΙ
  Ελάχιστη προϋπηρεσία 5-7 ετών, απαραίτητη εμπειρία σε αντίστοιχη θέση στον κλάδο της ένδυσης
  Άριστη γνώση Αγγλικών (γνώση δεύτερης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν)
  Άριστη γνώση MS – Office
  Ευχέρεια στην επικοινωνία και στις διαπροσωπικές σχέσεις
  Ομαδικότητα, Ικανότητα Επίλυσης Προβλημάτων
  Διοικητικές Ικανότητες
  Γνώσεις Merchandising
  Δυνατότητα προσαρμογής σε ένα δυναμικό και απαιτητικό περιβάλλον
  Πάθος για Fashion

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. 45 7μηνες προσλήψεις
  =================================

  17 Μαρτίου 2016

  Στην πρόσληψη σαράντα πέντε (45) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως επτά (7) μήνες, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και του Λευκού Πύργου, προχωρά το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού που εδρεύει στο Δήμο Θεσσαλονίκης.
  Θέσεις Εποχικού Προσωπικού:
  Α. Σαράντα (40) ΔΕ Ημερήσιοι Φύλακες
  Β. Πέντε (5) ΥΕ Καθαριστές/στριες.
  Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
  —————————————————–
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στα γραφεία της Υπηρεσίας μας στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, οδός Λεωφόρος Στρατού 2, Θεσσαλονίκη από 18-3-2016 έως 28-3-2016 Υπεύθυνη προσλήψεων: Μαρία Λαμπριανού, ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού.
  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
  ————————————————-
  Α. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ:
  —————————————————————————————
  1. Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων: ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του ν. 1346/1983, ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  2. Μέτρια γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής ή Ισπανικής ή Ρωσικής γλώσσας.
  ΠΡΟΣΟΝΤΑ Α’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
  ——————————————————————–
  -Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών χώρων ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων : ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α’ ή Β’ κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.
  ΠΡΟΣΟΝΤΑ Β’ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ:
  —————————————————
  1. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.
  2. Μέτρια γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής ή Ιταλικής ή Ισπανικής ή Ρωσικής γλώσσας.
  Β. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ
  ———————————————————–
  -Απολυτήριος τίτλος υποχρεωτικής εκπαίδευσης (Απολυτήριος τίτλος τριταξίου γυμνασίου ή για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980 απολυτήριο δημοτικού), ή ισοδύναμος απολυτήριος τίτλος κατώτερης τεχνικής σχολής του Ν.Δ. 580/1970, ή απολυτήριος τίτλος Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000 της ημεδαπής, ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής.

  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
  ==============================
  Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την αριθμ. ΣΟΧ 1/2016 ανακοίνωση (ΑΔΑ: 7ΩΨΕ4653Π4-ΖΗΕ) και τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του Παραρτήματος με σήμανση έκδοσης «23-1-2015».
  Οι προσλήψεις θα γίνουν σύμφωνα με το άρθρο 21 του Ν. 2190/1994, όπως τροποποιήθηκε συμπληρώθηκε και ισχύει σήμερα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Έρευνα για άμεσες προσλήψεις-Που-Πότε-Από ποιον
  ==============================================

  17 Μαρτίου 2016

  Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της έτρευνας της ManpowerGroup, σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα, την χρονική περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2016, στην οποία έρευνα συμμετείχαν 750 εργοδότες.
  -το 18% αναμένει αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων,
  -το 8% προβλέπει μείωση,
  -το 70% εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει μεταβολή στο εργατικό δυναμικό,
  -το 4% των εργοδοτών δεν γνωρίζει εάν θα υπάρξουν αλλαγές κατά το προσεχές τρίμηνο.
  Σε συνέχεια της εποχικής προσαρμογής των δεδομένων, οι συνολικές προοπτικές απασχόλησης ανέρχονται σε +5%, παραμένοντας σχετικά σταθερές για δεύτερο διαδοχικό τρίμηνο, αλλά αποδυναμωμένες κατά 4 ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.
  Συγκρίσεις ανά γεωγραφική περιοχή
  Οι εργοδότες και στις δύο γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας αναμένουν να αυξήσουν τον αριθμό των απασχολουμένων κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2016.
  -Στην Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής προβλέπεται μέτριος ρυθμός προσλήψεων, με τις συνολικές προοπτικές απασχόλησης να ανέρχονται σε +6%, ενώ οι εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα αναφέρουν επιφυλακτική αύξηση των προοπτικών κατά +2%.
  -Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι προοπτικές προσλήψεων διατηρούνται σχετικά σταθερές στη Βόρεια Ελλάδα και αμετάβλητες στην Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής.
  -Σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, οι εργοδότες και στις δύο γεωγραφικές περιοχές καταγράφουν αποδυναμωμένες προθέσεις προσλήψεων, με μειώσεις των προοπτικών κατά πέντε ποσοστιαίες μονάδες.
  -Προοπτικές Απασχόλησης σε σχέση με το μέγεθος του οργανισμού Οι εργοδότες των μεγάλων επιχειρήσεων προβλέπουν δραστήρια αγορά εργασίας το δεύτερο τρίμηνο του 2016, καταγράφοντας συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +21%.
  -Παράλληλα, αναμένονται κάποιες αυξήσεις του αριθμού των απασχολουμένων στις μεσαίες και τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, με τις προοπτικές να ανέρχονται σε +5% και +2%, αντίστοιχα.-Ωστόσο, οι εργοδότες των μικρών επιχειρήσεων καταγράφουν αβεβαιότητα στα σχέδια προσλήψεων, με προοπτικές της τάξης του -1%.
  -Σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι προοπτικές ενισχύονται στις μεγάλες και πολύ μικρές επιχειρήσεις, με άνοδο της τάξης των 3 και 2 ποσοστιαίων μονάδων, αντίστοιχα.
  -Παράλληλα, οι μικρές επιχειρήσεις καταγράφουν μικρή μείωση της τάξης των 2 ποσοστιαίων μονάδων.
  -Οι προοπτικές στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων παραμένουν σχετικά σταθερές. Σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους, οι μεγάλες επιχειρήσεις καταγράφουν βελτίωση της τάξης των 9 ποσοστιαίων μονάδων.
  -Ωστόσο, οι προοπτικές αποδυναμώνονται στις υπόλοιπες τρεις κατηγορίες.
  -Οι εργοδότες των μικρών επιχειρήσεων καταγράφουν μείωση της τάξης των 9 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ μειώσεις των 6 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφονται από τους εργοδότες στις πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
  Συγκρίσεις ανά τομέα οικονομικής δραστηριότητας
  Το εργατικό δυναμικό αναμένεται να αυξηθεί σε επτά από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας κατά το προσεχές τρίμηνο.
  Την ισχυρότερη αγορά εργασίας καταγράφουν οι εργοδότες του τομέα των χρηματοοικονομικών, ασφαλειών, ακίνητης περιουσίας και παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις, οι οποίοι αναφέρουν συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +13%.
  Οι εργοδότες του τομέα της γεωργίας παραμένουν επιφυλακτικοί όσον αφορά τα σχέδια προσλήψεων, με προοπτικές της τάξης του +10% ενώ οι προοπτικές ανέρχονται σε +7% και +6% στους τομείς του εμπορίου (χονδρική & λιανική) και της μεταποίησης, αντίστοιχα.
  Ωστόσο, οι εργοδότες σε δύο τομείς, στον τομέα των κατασκευών και στον τομέα του ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και ύδρευσης, αναμένουν υποτονικό ρυθμό προσλήψεων, καταγράφοντας προοπτικές της τάξης του -8%.
  Σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, οι προοπτικές εξασθενούν σε πέντε από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας.
  Η σημαντικότερη μείωση της τάξης των 12 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφεται στον τομέα του ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και ύδρευσης, ενώ οι προοπτικές εμφανίζονται αποδυναμωμένες κατά 7 και 3 ποσοστιαίες μονάδες αντίστοιχα στους τομείς του τουρισμού και των κατασκευών.
  Παράλληλα όμως, οι προοπτικές προσλήψεων εμφανίζονται ενισχυμένες σε τρεις τομείς οικονομικής δραστηριότητας.
  Οι προοπτικές για τον τομέα της γεωργίας βελτιώνονται κατά 8 ποσοστιαίες μονάδες και καταγράφεται αύξηση της τάξης των 7 ποσοστιαίων μονάδων στον τομέα του εμπορίου (χονδρική & λιανική). Σε σύγκριση με το β’ τρίμηνο του 2015, οι εργοδότες σε πέντε από τους εννέα τομείς οικονομικής δραστηριότητας καταγράφουν αποδυναμωμένες προθέσεις προσλήψεων.
  Σημαντικές μειώσεις της τάξης των 20 ποσοστιαίων μονάδων, καταγράφονται τόσο στον τομέα του τουρισμού όσο και τον τομέα των μεταφορών και επικοινωνιών.
  Οι προοπτικές του τομέα του ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου και ύδρευσης αποδυναμώνονται κατά 15 ποσοστιαίες μονάδες, ενώ μείωση της τάξης των 12 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφεται από τους εργοδότες του τομέα των Κατασκευών.
  Οι προοπτικές προσλήψεων ενισχύονται σε τρεις τομείς, και ιδιαίτερα στον τομέα της Γεωργίας, με αύξηση 9 ποσοστιαίων μονάδων.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s