Μεταπτυχιακό από το σπίτι ή το Γραφείο από 3.520€

pafos_new

Η μονάδα Ανοικτής εξ αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου προκηρύσσει 30 θέσεις για κάθε ένα από τα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα:

 

1.Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων  (ΜΒΑ- Master in Bussiness Administration).

2.  Μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση με τρεις κατευθύνσεις (MPA- Master in Public Administration):

2.1. Γενική Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση

2.2. Εκπαιδευτική Διοίκηση

2.3. Διοίκηση Μονάδων Υγείας

3. Μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία (MPsy – Master of Psychology)

Τα αναγνωρισμένα από ΔΟΑΤΑΠ (απόφαση Δ.Σ. της 11ης Φεβρουαρίου 2016) εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα διδάσκονται στην Ελληνική γλώσσα, η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι διαδικτυακή και οι 3 υποχρεωτικές συναντήσεις με τους διδάσκοντες καθηγητές υλοποιούνται σε πιστοποιημένα κέντρα σε κάθε Ελληνική περιφέρεια*. Στα παραπάνω κέντρα διεξάγονται και οι εξετάσεις υπό την επιτήρηση του Πανεπιστημίου.
Τα εξ αποστάσεως ολοκληρωμένα προγράμματα του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, δίνουν τη δυνατότητα σε εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενος και οικονομικά αδύναμους φοιτητές να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο, γρήγορα και οικονομικά χωρίς να απομακρυνθούν από τον τόπο εργασίας ή κατοικίας τους.

Για τους μεταπτυχιακούς μας φοιτητές από την Ελλάδα παρέχονται σημαντικές εκπτώσεις με βάση κοινωνικά, οικονομικά και ακαδημαϊκά κριτήρια. Οι αιτήσεις εγγραφής γίνονται δεκτές έως και 1/3/2016 και η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής για την τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο είναι η 5/3/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να υποβάλουν την παρακάτω ηλεκτρονική αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος** και ένας εκπαιδευτικός σύμβουλος του Πανεπιστημίου θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί τους για την αίτηση εγγραφής.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

* Σε περίπτωση μικρού αριθμού φοιτητών σε κάποια περιφέρεια οι συναντήσεις – εξετάσεις θα γίνονται στην πλησιέστερη πόλη που υλοποιείται το πρόγραμμα. ** Η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος δεν επέχει θέση αιτήσεως εγγραφής ή οποία έπεται, η αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη για την άμεση επικοινωνία μαζί σας και για τον υπολογισμό της οικονομικής προσφοράς με βάση τα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.  Όλα τα δηλωθέντα στοιχεία της αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα επεξεργαστούν αποκλειστικά και μόνο από τα αρμόδια στελέχη του Πανεπιστημίου για το σκοπό αυτό. Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου τηρεί απαρέγκλιτα όλους τους νόμους και κανόνες τήρησης απορρήτου των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Advertisements

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s