Βίντεο

Στοματικό σεξ: Πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες το… τολμούν;;;

         hot–kitty8erin:

Mmmm How About Some Soft Yummy Naughty BBW In You Bed? BBWs Want To Love And Of Course Fuck Too So Dont Miss Chance Get One For Yourself! Head Here To Start!
Το στοματικό σεξ αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού και μια νέα επιστημονική έρευνα ρίχνει περισσότερο φως στη δημοφιλή πρακτική. Καναδοί ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκελφ μελέτησαν το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων όσον αφορά στο στοματικό σεξ και τα ευρήματά τους θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Στη μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Canadian Journal of Human Sexuality, συμμετείχαν συνολικά 1.500 φοιτητές ηλικίας 18 έως 24 ετών. Οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για τη σεξουαλική τους δραστηριότητα και τις συνήθειές στους όσον αφορά το σεξ.

 

Από τους 900 φοιτητές που είχαν τουλάχιστον μία σεξουαλική συνεύρεση στο παρελθόν, ποσοστό 70% (άντρες και γυναίκες) δήλωσαν ότι η εμπειρία τους περιελάμβανε το στοματικό σεξ. Αξιοσημείωτο είναι αναμφίβολα το εύρημα ότι υπερδιπλάσιο ήταν το ποσοστό των γυναικών (26%) που ανέλαβαν τον ενεργητικό ρόλο στο στοματικό σεξ –ήταν δηλαδή εκείνες που «προσέφεραν» στο σύντροφό τους την απόλαυση του στοματικού έρωτα– σε σύγκριση με το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών (μόλις 10%).
Όταν οι συμμετέχοντες ερωτήθηκαν πόσο απολαμβάνουν το στοματικό σεξ, σε κλίμακα από το 1 έως το 4 (καθόλου έως πάρα πολύ αντίστοιχα), οι απαντήσεις τους υπέδειξαν ότι τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες είναι πιο πρόθυμοι να το κάνουν στο πλαίσιο μιας μόνιμης σχέσης παρά με έναν περιστασιακό σύντροφο.
Αυτό βέβαια που δεν εξέπληξε καθόλου τους ερευνητές ήταν ότι και τα δύο φύλα δήλωσαν ότι απολαμβάνουν περισσότερο να δέχονται το στοματικό σεξ παρά να το κάνουν, ασχέτως αν πρόκειται για μόνιμη ή για περιστασιακή σχέση.
Το μεγαλύτερο «χάσμα» ανάμεσα σε άντρες και γυναίκες παρατηρήθηκε όσον αφορά την απόλαυση από τον ενεργητικό ρόλο στο στοματικό σεξ. Πάνω από το 50% των αντρών δήλωσαν ότι απολαμβάνουν πολύ να προσφέρουν το στοματικό έρωτα στη σύντροφό τους, ενώ επιπλέον ποσοστό 41% δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν αρκετά. Μόλις 7% των αντρών δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν ελάχιστα ή και καθόλου. Όσο για τις γυναίκες, ποσοστό μόλις 28% δήλωσαν ότι το απολαμβάνουν πολύ, 55% αρκετά και 17% ελάχιστα ή καθόλου.
Τι σημαίνουν τα αποτελέσματα στην πράξη; Ότι οι γυναίκες το κάνουν πολύ πιο συχνά από τους άντρες, ακόμη κι αν δεν το απολαμβάνουν τόσο…
Παλαιότερη δημοσκόπηση που είχε πραγματοποιηθεί στην Αυστραλία και είχε καταλήξει σε παρόμοια ευρήματα παρουσίαζε ως πιθανές αιτίες πίσω από το φαινόμενο την πίεση που δέχονται μερικές φορές οι γυναίκες από το σύντροφό τους να προσφέρουν το στοματικό σεξ ή την ανεπαρκή σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των γυναικών.

Advertisements

2 comments on “Στοματικό σεξ: Πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες το… τολμούν;;;

 1. ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.

  ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΚΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΝΤΙΚΙ
  ΤΡΥΠΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ
  ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙ.

  ΜΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ
  ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
  ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ
  ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΧΑΜΩ.

  ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
  ΔΛΙΑ ΦΑΓΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΜΝΙ
  ΚΙ ΠΑΡΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΕΙ Η ΖΟΥΗ.

  ΟΥΤΕΙ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ ΚΡΙΑΣ
  ΑΧ ΜΑΣ ΓΑΜΣΕΙ Η ΝΤΟΥΝΙΑΣ
  ΟΥΤΕ ΔΟΝΤΙ ΟΥΤΕΙ ΜΝΙ
  ΟΤΕ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟΥ ΒΡΑΚΙ.

  ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s