ΦΡΙΚΗ! Έκοψε το μόριο του βιαστή της και…το παρέδωσε στην αστυνομία!

Μια 32χρονη… έκοψε τα γεννητικά όργανα του γαμπρού της, που της είχε επανειλημμένως επιτεθεί σεξουαλικά, την ώρα που ετοιμαζόταν για ακόμα μια φορά να τη βιάσει.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τα τρία παιδιά της, όπου παρέδωσε τα κομμένα γεννητικά όργανα ως απόδειξη και λέγοντας στους αστυνομικούς πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να σταματήσει τις επιθέσεις του άνδρα σε βάρος της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η γυναίκα ζούσε με τον γαμπρό της καθώς ο άνδρας της εργαζόταν σε μεγάλη απόσταση. Καθώς έμενε όμως στο σπίτι του, ο άνδρας της είχε επιτεθεί σεξουαλικά πολλές φορές.
Όπως περιέγραψε στην αστυνομία, προσποιήθηκε πως συναινεί στην ερωτική πράξη και όταν ο άνδρας την προσέγγισε του έκοψε το πέος με δρεπάνι.
Πριν η αστυνομία προλάβει να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, εκείνος είχε ήδη αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τους Times of India, και το σώμα του βρέθηκε κρεμασμένο από δέντρο κοντά στο σπίτι του.
Η γυναίκα κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας. «Είναι μια σπάνια περίπτωση και πρέπει να διερευνηθεί επαρκώς», τόνισε ο ίδιος.
Η γυναίκα δήλωσε πως έχει σώας τας φρένας και πως δεν μετανιώνει για την πράξη της. Το περιστατικό σε μικρή πόλη της Ινδίας.
Advertisements

3 comments on “ΦΡΙΚΗ! Έκοψε το μόριο του βιαστή της και…το παρέδωσε στην αστυνομία!

  1. Παράθεμα: ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ Σ

  2. Παράθεμα: ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ Σ

  3. Παράθεμα: ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ Σ

Σχολιάστε υπεύθυνα

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s