ΚΡΗΤΗ: 7 Δίμηνες προσλήψεις Περιφέρειας

Την πρόσληψη προσωπικού, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου δίµηνης διάρκειας, συνολικά επτά (7) ατόµων για την κάλυψη κατεπειγουσών εκτάκτων και εποχικών αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ανακοινώνει ο περιφερειάρχης Κρήτης.

Δείτε την προκήρυξη   Ε Δ Ω

Advertisements

2 thoughts on “ΚΡΗΤΗ: 7 Δίμηνες προσλήψεις Περιφέρειας

 1. Υφαντής Θέσεις Εργασίας
  ===========================

  Το θέμα του σημερινού μας άρθρου είναι οι θέσεις εργασίας στην ελληνική εταιρεία επεξεργασίας κρέατος Υφαντής. Η εταιρεία δεν ασχολείται αποκλειστικά με την παραγωγή προϊόντων επεξεργασμένου κρέατος αλλά ασχολείται επίσης με την παραγωγή τροφίμων όπως μπιφτέκια, πίτσες, φέτα, έτοιμα γεύματα, σαλάτες, αλλαντικά και προϊόντα κοτόπουλου. Οι δραστηριότητες της εταιρείας έχουν ήδη περάσει τα σύνορα της Ελλάδος ενώ από τον ισολογισμό του προηγούμενου έτους φαίνεται πως είναι σε κερδοφόρα φάση με τζίρο που αγγίζει τα 130 εκατομμύρια ευρώ και κέρδη που ανέρχονται στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ.

  Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1980 από του αδερφούς Υφαντή και πλέον αποτελείται από 3 εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος. Το πρώτο είναι το Υφαντής ΑΒΕΕ και βρίσκεται στην Αθήνα, το δεύτερο είναι το IFANTIS ROMANIA και βρίσκεται στη Ρουμανία, ενώ το τρίτο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και έχει όνομα Luncheon Meat Εβρου ΑΕ. Η εταιρεία έχει συνολικά 11 κέντρα διανομών σε όλες τις μεγάλες πόλεις τις Ελλάδος, όπως πχ στη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τη Ρόδο κ.ά. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Κηφισιά σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 15000 τ.μ.

  Το προσωπικό που απασχολείται στην έδρα της εταιρείας Υφαντής είναι περίπου 300 άτομα. Για να γίνετε και εσείς μέλος του ομίλου Υφαντής, θα πρέπει να στείλετε το βιογραφικό σας με e-mail στη διεύθυνση info@ifantis.gr.
  Καλή σας επιτυχία!

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Σύμβουλοι εξυπηρέτησης και ταμείου ζητούνται από γνωστό κατάστημα
  ========================================================

  8 Φεβρουαρίου 2016

  Συμβούλους Εξυπηρέτησης και Ταμείου για όλα τα καταστήματά του στο Νομό Αττικής (Μαρούσι, Περιστέρι, Αγ. Ι. Ρέντης, Αργυρούπολη, Καλλιθέα, Γέρακας), αναζητά ο Όμιλος Media Saturn, που αριθμεί πάνω από 1000 καταστήματα στον κόσμο και έχει παρουσία σε 16 χώρες.

  Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται με τα καταστήματα Media Markt, έχοντας 10 φυσικά καταστήματα και το ηλεκτρονικό της κατάστημα http://www.mediamarkt.gr, με στόχο την δημιουργίας εμπειρίας στον πελάτη μέσω του πολύ-καναλικού μοντέλου.

  Εάν είσαι άνθρωπος που αγαπάς την τεχνολογία, την επικοινωνία με τον κόσμο και θέλεις να βρεις εργασία που πέρα από ένα καλό πακέτο αποδοχών προσφέρει ευκαιρίες εξέλιξης και ανέλιξης, στείλε μας το βιογραφικό σου

  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ – Πλήρους ή Μερικής απασχόλησης
  ————————————————————————–

  Οι αρμοδιότητες σου θα είναι:
  —————————————-

  Θα εργάζεσαι στο κατάστημα με στόχο την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη δημιουργώντας εμπειρία
  Θα συμβουλεύεις τους πελάτες μας σχετικά με τα προϊόντα μεταδίδοντάς τους τον ενθουσιασμό σου για την τεχνολογία
  Θα είσαι εξειδικευμένος στα προϊόντα ηλεκτρικών και τεχνολογίας μέσω της ακαδημίας μας “Media Saturn Academy” που θα σε καθιστά τον ειδικό
  Θα παρακολουθείς τις τάσεις της αγοράς και τον ανταγωνισμό
  Απαραίτητα Προσόντα:

  Επιθυμητές σπουδές πέραν του Λυκείου
  Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση και στην επικοινωνία
  Γνώση της Αγγλικής Γλώσσας
  Γνώση χειρισμού Η/Υ
  Προηγούμενη προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και του ταμείου θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν.

  εταιρεία παρέχει:
  ———————–
  Η εταιρεία έχει βραβευτεί επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια για τις συνθήκες εργασίας, για το πρόγραμμα εκπαίδευσης καθώς και για τα εξελιγμένα εργαλεία που χρησιμοποιεί για τη ανάπτυξη των ανθρώπων της. Θέλουμε να προσλαμβάνουμε τους ικανότερους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας γιατί αυτοί θα είναι που θα καλύψουν τις υψηλόβαθμες θέσεις στο μέλλον.

  AΠΟΣΤΟΛΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ:

  >>> http://www.mediamarkt.gr/

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s