Οι Έλληνες έχουμε τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ: «YourBlog.biz» ~ το ελληνικότατο facebook

YourBlog.biz

Με μόλις μερικούς μήνες «ζωή» το www.YourBlog.biz το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ μετράει πάνω από χίλια μέλη δίνοντας μας την ώθηση να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το εγχείρημα που ξεκίνησε σαν πειραματισμός και μετατρέπεται σε κόμβο συνάντησης Ελλήνων !!!
Αν βαρέθηκες το Facebook,αν νιώθεις να σε χρησιμοποιούν τα πολυεθνικά social networks με την διάθεση των προσωπικών στοιχείων σε διαφημιστικές εταιρίες και υπηρεσίες,αν σε κούρασαν οι διαφημίσεις στα κοινωνικά δίκτυα,τότε το www.YourBlog.biz είναι Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΟΣ!!!

 

Ένα κοινωνικό δίκτυο φτιαγμένο από ΕΛΛΗΝΕΣ για ΕΛΛΗΝΕΣ,  χωρίς διαφημίσεις και χωρίς «υπόγειες»συναλλαγές με κέντρα εξουσίας.
Ένα κοινωνικό δίκτυο που η μόνη του στήριξη είναι τα μέλη και οι Έλληνες bloggers που πιστεύουν στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του διαδικτύου και στηρίζουν την προσπάθεια που στόχο έχει να μεγαλώσει και όλοι οι Έλληνες να έχουμε τον δικό μας ασφαλή και δωρεάν χώρο!

Το www.YourBlog.biz σε προσκαλεί να γίνεις και εσύ κομμάτι του πρώτου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ιστότοπου και να δώσεις και εσύ με την εγγραφή σου νόημα στον ορο Social Network,με την παρουσία σου να γίνεις συμμέτοχος στο δίκτυο που είναι φτιαγμένο από ΕΜΑΣ για ΕΜΑΣ,να γίνεις μέλος στην ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΕΑ !!!
www.YourBlog.biz το 100%

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ

YourBlog.biz LOGO

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s